ripek (14-01-10)
Windows XP SP3
Windows Vista SP2
Windows Seven Final
Apple Mac OS X
Linux & Unix Based
Google Chrome OS
هیچکدام ! در انتظار یک سیستم عامل بی نقص !
دوست عزیز میکروسافت و Apple اگر فقط قرار بود برای افراد حرفه ای سیستم عامل درست کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هنوز باید با CP/M کار میکردید به جای Word هم از Edlin استفاده میکردی.
ripek (14-01-10)
باز خوبه Edit رو مثال نزدی !!!نه داداش ایجوریام نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکنه نظر شما از حرفه ای بودن خنگی و عقب ماندگیه !!!؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم قابلیت های یه سیستم عامل به چیاس ؟
افراد مبتی چی از مدیریت cpu و Ram و IO و... سر در میارن !
شما یه تحقیقی درباره Thread ها توی Mac و win32 بکن !!!
تفاوت از زمین تا اسمونه !
مایکروسافت همیشه با قدرت مافیایی خودش باعث جذب مشترین بیشتری شده !
همون روزی هم که IBM اعلام ورشکستگی کرد بخاط انحصار طلبی های مایکروسافت
در زمینه تولید pc بود !
تحقیق کنید ببینید NTFS از کجا در اومده !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (14-01-10)
سیستم عمل مگه فقط برای مدیریت رم و سیستم عامل و شبکه است. سیستم عامل قرار رابطی باشه بین کاربر و کامپیوتر . اگه فقط کسی که فوق لیسانس کامپیوتر داره بتون با سیستم عامل کار کنه که ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن IBM و میکروسافت با هم OS/2 کار میکردند حالا چرا IBM اجازه داشته باشه از HPFS استفاده کنه ولی برای میکروسافت گسترش اونچه که رویش همکاری مشترک داشتند و تولید NTFS بد هستش
در ضمن آیا میکروسافت مانع از این شد که مردم از IBM استفاده کنند؟ یا محصولاتش را طوری طراحی کرد که با محصولات IBM کار نکنند ؟
اینجا من فقط دارم یک نفرت بیدلیل نسبت به Microsoft میبینم.
راستی microsoft چه انحصار طلبی در زمینه تولید PC داره میشه اینرا برای من توضیح بدهید.
ripek (14-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مایکروسافت<<<====برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انحصار طلبی ایشون در زمینه PC خلاصه نمیشه !
بهتره یکم برگردی جوون به گذشته ها و ببینی که چه ناحقی هایی کرده در حق IBM و غیر
نه ببخشید سیستم عامل برای مدیریت نیست !
اگه کتاب مبانی کامپیوتر رو هم بخونی بد نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون داخل اون اشاره کرده !(در مورد مدیریت سیستم عامل!)
فوق لیسانس سیخی چند !
شما سیکل هم که داشته باشی
میتونی بفهمی مایکروسافت هر روز پچ امنیتی داره میده بیرون
که همشون هم Critical هستن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (14-01-10)
جواب من را ندادید فقط شکلک فرستادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (14-01-10)
مگه من بهتون گفتم برید تحقیق کنید رفتی که حالا از من توقع پاسخ دارین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره برگردید به چند سال قبل وقت که مایکروسافت به جرم تعرض به حقوق شخصی افراد
که توسط WMP صورت گرفته بود... و جالبتر از همه اینکه عمر WMP9 تا 10 فقط چند ماه بیشتر نبود !
بازی هایی مافیایی مایکروسافت ظاهرا به گوششما نخورده یا... ؟
نسخه ای که پیچیدم خدمتتون رو ملاحظه ننمودید ؟
یه کتابه به اسم مبانی رایانه بخونید جواب همه سوالاتون رو میگیرید
و توفیق من الله
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط vb_m در تاریخ 14-01-10 انجام شده است
|
|
کدام کتابش برم دوباره بخونم من از اون زمانی که مجتمع فنی تهران جزوه چاپ میکرد از این کتاب ها خوندم فکر کنم 12 سالم بود. حالا نظر شما هر چی باشه میرم اونو دوباره میخونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من شما اینجا بدون دلیل دارید نفرت خودتان را از میکروسافت وارد ماجرا میکنید. شما یک ادعا میکنید بعد میگید برو تحقیق کن اینکه نشد . اول میگید میکروسافت در تولید PC مافیایی عمل میکند در حالیکه بنده خداها اصلا کامپیوتر درست نمیکنند .
بعدش میگید IBM را ورشکست کردند . اصلا شما نا حالا با OS/2 کار کردید تا ببینید چرا در برابر ویندوز جایی برای گفتن نداشت. تازه IBM کجاش ورشکست ده نکنه ماجرا اینه
http://blog.maysoft.org/blog.nsf/d6plinks/FPAO-7H3J2L
http://groups.google.com/group/linux...483b69fc?pli=1
یا اینکه حالا مدیا پلیر را میارید وسط بدون اینکه منظورتان را بیان کنید فقط میگید برو تحقیق کن این که بحث کردن نشد فقط spam فرستادن.
در ضمن نسختان خطش ناخوانا بود هیچ داروخانه ای نتوتنست بخونه دفعه دیگه واضحتر بنویسیدش.
فقط یک مورد رو میگم که دوستان توجه کنند
هیچ وقت هیچ چیزی رو با اطمینان نگویید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین تو داری حقایق رو انکار میکنی !
میگی IBM کجاش ورشکست !
شما که ادعا میکنی که از 12 سالگی کتاب میخوندی!!!
میگی NTFS چرا حق مایکروسافت نباشه !
خوب هیچ کدوم از اینا رو نمیدونی
یا خودت رو به اون راه میزنی
یا اصلا نمیدونی
اگه نمیدونی که هیچ
اگه هم طرف داری بی جا میکنید که برو رد کارت!
شما چی از سیاست های مایکروسافت میدونی ؟
نه خیر کار ایشون به تولید سیستم عامل ختم نمیشه !
تا میبینه گوگل مپ داده بیرون
برمیداره یکی عیم مال گوگل میزنه
تا میبینه PlayStation اومد سریعا xBox میده بیرون
تا میبینه java تونست داخل مرورگر ها نفوذ کنه
سریعا vbScriptی ساخت که باگ هاش و نقاط امنیتیش غوغا کرد
الانم که ادعا میکنه میخواد بهترین موتو جستجو رو بسزه
شاید یکمم فکر کنید به همینچند وقت پیش و قضیه مافیایی خرید
یاهو یادتون بیاد بد نباشه !
اگه دیگه به انکار یک یک اینها بپردازید بنده هیچ سخنی با شما ندارم
و شما میتونید آزادانه به بحث های آماتوری بپردازید
XBox چرا نده بیرون یا VBscripts را اگه شما نمیخواهید خیلی ساده ازشان استفاده نکن چجوری از سونی که دنبال نینتدو رفت کنسول بازی PlayStation ارایه داد عیب نمیگیری تا اون گیمبوی و Nintendo DS را ارایه داد اینم رفت PSP را داد عیبی نمیگیری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میکروسافت هم حق داره NTFS را بیرون بده هم میکروسافت هم IBM هردویشان بطور مشترک روی OS/2 کار میکردند چجوری IBM اجازه داره از HPFS استفاده کنه ولی میکروسافت نمیتونه اون را بهینه کنه وبه اسم NTFS ارایه بده.
در مورد موتور جستجو هم شما اعلام میکنید که میکروسافت که از قبل از گوگل در کار ارایه خدمات اینترنت بوده حق نداره سیستمش را آپگرید کنه. اصلا انگار گوگل Map اولین برنامه نقشه هستش یا گوگل اولین موتور جستجو هستش.
اصلا با این منطق شما گوگل چه حقی داشت که مو تور جستجو داد بیرون.نگاه کن قبلش چقدر موتور جستجو بود.
http://en.wikipedia.org/wiki/Web_search_engine
چرا شما به گوگل برای ایجاد Chrome انحصار طلب و مافیایی نمیگید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks